AppEvent-uitsmijter: Dribbbits voor iPad vandaag gratis

Dribbbits is een iPad-applicatie waarmee je designs van Dribbble op de iPad kunt bekijken. De app bevat ook een spelelement.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

dribbbitsOfficieel gezien is de maand januari al voorbij en dat betekent ook het einde van AppEvent, de kortingsactie waarbij je elke dag een gratis iPhone- of iPad-applicatie kon downloaden. Maar traditiegetrouw gaat het evenement nog even door met een serie uitsmijters: een paar extra applicaties die vandaag nog gratis te downloaden zijn. Het zijn er zeven stuks, waarvan één speciaal voor de iPad: Dribbbits. Deze app is volgens de ontwikkelaar de perfecte manier om Dribbble te ontdekken.

Dribbble is een website waar creatieven hun prestaties kunnen tonen. Ontwerper en ontwikkelaars kunnen er screenshots van hun designs, apps en andere creatieve projecten achterlaten. Dribbbits geeft een overzicht van de Dribbble-lijst met 12 afbeeldingen per pagina, waar je doorheen kunt swipen. De applicatie is volledig functioneel, ook als je geen internetverbinding hebt. Dribbbits zorgt dan dat er zoveel mogelijk informatie in de cache blijft staan, zodat je pagina’s die je al bekeken hebt ook offline te bekijken zijn, inclusief afbeeldingen en reacties.

dribbbits ipadDe laatste 180 afbeeldingen in de categorieën Populair, Alles en Nieuw zijn te bekijken. Door in te loggen krijg je een lijst te zien van items die vrienden hebben toegevoegd. Ook heb je toegang tot je favorieten, die je lokaal kunt opslaan. Deze applicatie kost normaal €1,59.

Downloaden: Dribbbits (vandaag gratis)

Ook gratis en ook (in dubbele weergave) op de iPad te gebruiken: drie gratis iPhone-games en drie gratis iPhone-apps, die ook via AppEvent te downloaden zijn.

Let op: de gratis verkrijgbaarheid vanwege AppEvent geldt alleen op de publicatiedatum van het artikel. Het kan dus zijn dat het artikel na de publicatiedatum niet meer gratis is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 februari 2011, 21:18
Categorieën Belgische apps, Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.