NoteLedge: herinneringen vastleggen in tekst, foto’s en audio

NoteLedge is een notitieblok, tekenblok en plakboek in één. De app kan stukken tekst, afbeeldingen, video's en audio-opnamen bevatten. NoteLedge is geschikt voor reisverslagen, als dagboek en veel meer.

noteledge-ipadNoteLedge is een pas verschenen app voor de iPad die vier dingen combineert: handgeschreven teksten, getypte teksten, foto’s en video’s. Uniek bij NoteLedge is de gepatenteerde ‘Navigator’, waarbij je geselecteerde onderdelen overal kunt plakken in een notitie. Je kunt op die manier een plakboek maken, een dreigbrief schrijven of een dagboek schrijven.

Een reisverslag maken of brainstormen kan ook. NoteLedge beperkt zich niet tot stukken tekst, maar laat je een multimediale mix maken. Zo kun je audio- en videofragmenten in een notitie opnemen, zodat je belangrijke herinneringen kunt voorzien van een context. Het is ook heel praktisch te gebruiken tijdens studiebijeenkomsten of vergaderingen. Tekstblokken kun je vrij over de pagina bewegen. De inhoud van een tekstblok of afbeelding kun je op allerlei creatieve manieren aanpassen.

noteledgeBij de tekentools vind je een schrijfpen, markeerstift en gummetje. ben je klaar, dan kun je je plakboek in PDF- of JPG-formaat naar anderen sturen via e-mail. Je kunt ook een back-up van je notities maken op Dropbox, iDisk, Box.net, Google Docs of FTP. Geen universele app, dus alleen bedoeld voor de iPad.

Downloaden: NoteLedge (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 december 2011, 21:06
Categorie Productiviteit
Onderwerpen apple, gene munster, notities, piper jaffray, verkopen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.