Live Were (Weather Live) krijgt update met betere badge-notificaties

Live Weer (Weather Live) is een weerbericht-dashboard voor de iPhone en iPad. De app toont de weersverwachting, inclusief gevoelstemperatuur, luchtdruk, neerslag en andere info op je iPad-scherm met animaties.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

live weerHet weerdashboard Weather Live (Nederlande naam: Live Weer) heeft een update gekregen. Live Weer is een universele app, dus ook geschikt voor de iPhone. Versie 11. is de eerste update voor de weerapplicatie, die zorgt voor diverse performanceverbeteringen. Ook worden de badge-notificaties op de applicatie-icoon beter weergegeven. Weer Live noemt zichzelf de “mooiste weerapplicatie ooit”. Animaties geven de huidige weerssituatie aan, waarbij je meerdere locaties op de wereldbol kunt volgen. Terwijl het weer buiten verandert, past de app zich ook aan. De weerwidgets van Weer Live zijn aanpasbaar, met keuze uit basisinformatie of geavanceerde weergave.

weather-live-ipadJe krijgt notificaties wanneer het nulpunt is gepasseerd. Ook houdt Weer Live rekening met de gevoelstemperatuur. Windrichting en -snelheid zijn te zien, je krijgt de luchtdruk in beeld en gelukkig is alles daarbij ook in graden Celsius en kilometers per uur af te lezen. De lay-out van de app is helemaal aanpasbaar.

Downloaden: Live Weer (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 14:30
Categorie Het weer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.