Reebok the Promise Keeper hardloop-app op de iPad verschenen

Reebok the Promise Keeper is een hardloop-app die ervoor zorgt dat je gaat hardlopen. De app waarschuwt vrienden wanneer je je niet aan je belofte houdt. Hardlopen wordt daardoor een spelletje van sociale druk.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

reebok the promise keeperHardlopen met je iPad is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig is het bij Reebok the Promise Keeper dan ook niet de bedoeling om met een iPad onder je arm geklemd te gaan rennen. Deze app is bedoeld voor het plannen van je hardloopactiviteiten. Reebok belooft dat het de enige app is die er daadwerkelijk voor zorgt dat je de deur uit gaat om te hardlopen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van sociale druk. Als je heel veel mensen hebt beloofd dat je nu écht iets eraan gaat doen, om fit te worden, dan is het lastiger om er onderuit te komen. The Promise Keeper houdt daarom je vrienden op de hoogte of je je wel echt aan je plannen houdt.

Je krijgt complimentjes als je je aan de planning houdt, want anders heb je iets uit te leggen. De app geeft je een hardloopkalender waarop je je trainingsplannen kunt invoeren. Ga je lopen, dan vertelt The Promise Keeper dat aan je vrienden via Twitter en Facebook. Doe je het niet, dan zal The Promise Keeper dat ook verklappen. De app ondersteunt diverse talen, tot Pools aan toe. Maar Nederlands staat helaas niet in het lijstje.

Downloaden: Reebok the Promise Keeper for iPad (gratis)

reebok-the-promise-keeper-ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 december 2011, 10:08
Categorie Sport
Onderwerpen hardlopen, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.