Nieuwe screenshots WhatsApp voor iOS 7 gelekt

Er zijn nieuwe beelden van WhatsApp Messenger voor iOS 7 bekend gemaakt. We zien de favoriete contacten, chats, en instellingen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

WhatsApp logoEr zijn meer beelden van het vernieuwde WhatsApp voor iOS 7 vrijgegeven. De Duitse betatester @0xmaciln lekte de screenshots op zijn account, weet WhatsAppen.nl. De beelden volgen na het eerste screenshot dat deze zondag publiekelijk werd. De nieuwe screenshots tonen je favoriete contacten, een overzicht van chats, de instellingen en het over-scherm. Daardoor is duidelijk geworden dat er aan de indeling van de applicatie niet wordt gesleuteld. Een releasedatum voor het vernieuwde WhatsApp is nog niet bekend.


WhatsApp iOS 7 chats WhatsApp iOS 7 favoriete contacten

WhatsApp iOS 7 instellingen WhatsApp iOS 7 versienummer

Dat de interface Duits is op de screenshots, valt te herleiden naar de afkomst van de lekker. Zichtbaar is dat WhatsApp dezelfde vijf tabbladen onderin beeld zal blijven voeren. Dat vermoeden uitten we al in een reeks concepten die we publiceerden vlak na de bekendmaking van iOS 7 in juni dit jaar. Toen ontwierp ontwerper @basvanderploeg een WhatsApp iOS7-concept voor iCulture, waarbij de gelijkenissen treffend zijn.

WhatsApp maakte een lezer van iCulture eerder duidelijk dat er druk wordt gewerkt aan WhatsApp voor iOS 7, maar dat nog niet bekend is wanneer de update verschijnt.

Downloaden: WhatsApp Messenger (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 december 2013, 1:44
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp whatsapp

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes.

WhatsApp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.