Cotracks laat je samen muziek maken op dezelfde iPad

De nieuwe muziekapp Cotracks laat je samen met drie vrienden op dezelfde iPad. Aan iedere zijde worden er muziekknoppen getoond.

CotracksDe nieuwe muziekapp Cotracks is helemaal gericht op het maken van muziek met je vrienden. Aan iedere zijde van de iPad worden specifieke muziekknoppen getoond, die gebruikt kunnen worden om in samenwerking met elkaar een track te componeren. Zo kan de één een drummachine bedienen, terwijl de ander een pianoriedeltje in elkaar zet. Is er niemand in de buurt, dan kun je alle muziekopties ook onder elkaar zetten, zodat je in je eentje de app kunt gebruiken.

Cotracks richt zich op het mixen van elektronische muziek. Traditioneel ogende gitaren en piano’s zoals in GarageBand zul je in de app daarom niet vinden. Wel zijn er twaalf tracks van instrumenten, die je gesynchroniseerd met andermans beats kunt afspelen.

De nieuwe muziek-app heeft al flink wat concurrentie op de iPad. Het bekende Djay 2 kreeg vannacht toevallig een update, waardoor hij beter samenwerkt met iOS 7. Bovendien bevat Djay nu tracks van Snoop Dogg en DJ Qbert.

Downloaden: Cotracks (€4,49, iPad, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 september 2013, 11:26
Categorie Muziek
Onderwerp tracker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.