Nieuwe iPad-kleurplaten en -prentenboeken van Piet Piraat, Bumba, K3 en meer

Studio 100 heeft een reeks kinderapps uitgebracht. Er zijn kleurplaten van Piet Piraat, Bumba en K3 en prentenboeken met kleurplaten van Maya de Bij, Wickie de Viking en Heidi.

kleuren bumbaStudio 100 heeft een flinke serie kleurplaten en boeken uitgebracht, nog net voor de kerstsluiting van de App Store. Het gaat om twee kleurplaten-apps met als hoofdfiguren Piet Piraat, Bumba en K3. Ze kosten allemaal €0,79 en bevatten elk 10 kleurplaten. Bij elke kleurplaat is het mogelijk om zelf wat te tekenen of digitale ‘stickertjes’ in de afbeelding te plakken.
Daarnaast zijn er boekjes verschenen rondom de figuurtjes Maya de Bij, Heidi en Wickie de Viking. Dit zijn interactieve prentenboeken, waarbij je kunt lezen over de avonturen van de hoofdpersonen, met voorleesmodus en interactieve elementen zoals animaties en geluidseffecten. Er zitten ook kleurplaten en een minispel in. De prentenboeken kosten €1,59 per stuk.

Bij de prentenboeken zijn steeds twee varianten te koop: een Nederlands/Vlaamse uitvoering en een Franstalige uitvoering. Ook zijn alle apps universeel, dus zowel op de iPhone als de iPad te gebruiken.

Downloaden:

maya de bij

maya de bij ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 december 2011, 9:51
Categorieën Boeken, Kinderen
Onderwerpen game, harbor master, kinderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.