Netbot-app tijdelijk gratis ter promotie van App.net

App.net-applicatie Netbot wordt tijdelijk gratis aangeboden, om zo het gebruik van het sociale netwerk te bevorderen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

NetbotTapbots biedt tijdelijk de App.net-applicatie Netbot gratis aan, om op deze manier meer mensen te overtuigen het sociale netwerk te gebruiken. Op App.net kun je berichten van hooguit een vast aantal tekens met anderen uitwisselen, waardoor de dienst deels op Twitter lijkt. Het grote verschil zit hem in het verdienmodel: App.net-gebruikers betalen een vast bedrag per maand of per jaar voor het netwerk, met in ruil daarvoor de belofte dat er geen advertenties worden getoond en dat je informatie niet voor andere doeleinden wordt gebruikt.

Gebruik je de Twitter-app Tweetbot, dan zal Netbot je akelig bekend voorkomen. De app is een nagenoeg identieke kloon, met een paar kleine aanpassingen om ervoor te zorgen dat alles goed aansluit op App.net. Het overgrote merendeel van de App.net-functies is alleen gelijk aan Twitter, waardoor het soms lastig kan zijn om de twee apps van elkaar te onderscheiden.

Netbot bericht

Door Netbot tijdelijk gratis aan te bieden, hoopt Tapbots een drempel weg te nemen voor mensen die overwegen het sociale netwerk te gebruiken. De gebruikelijke prijs van de apps is dan ook enigszins fors: Netbot heeft een aparte iPhone- en iPad-app, die allebei voor €4,49 worden verkocht. Hoe lang de apps gratis worden aangeboden is nog niet duidelijk.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 februari 2013, 12:01
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen app.net, netbot

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.