NUsport 2.3: verbeterd scorebord en Achtergrond-rubriek

NUsport voor iPhone en iPad is bijgewerkt met een wat volwassener uiterlijk voor berichten en het scoreboard. Nieuw is de rubriek Achtergrond.

NUsport iPhone iPad vernieuwdDe iPhone- en iPad-applicatie NUsport presenteert haar nieuwsberichten voortaan net iets strakker. Versie 2.3 van de applicatie heeft de rubrieken, de berichten en het scorebord visueel strakgetrokken. De verschillende sporten laden nu meer nieuwsberichten en je kan langer doorscrollen naar oudere berichten. Berichten, slideshows en video’s zijn verzorgder opgemaakt en de rubriek columns heeft het nu tot de voorpagina van de app geschopt. Ook heeft de rubriek Achtergrond zijn intrede gemaakt.

De rubriek Achtergrond was nog niet eerder verwerkt in de applicatie. Je leest er onder andere reacties van sporters op wedstrijden en ontwikkelingen en wat minder hard sportnieuws. Feyenoord-spits Graziano Pellè is koploper in het Voetballer van het Jaar-klassement en hockeyster Kitty van Male blikt terug: ‘Ik kreeg tranen in mijn ogen in Ethopië’. Achtergrond staat tussen de vele sporten waarover je het nieuws kan lezen vanuit het Meer-tabblad. Je kan nog steeds de knop Wijzig drukken om sportcategorieën en dus ook Achtergrond in een van de voornaamste tabbladen te zetten.

NUsport nieuwsbericht NUsport scorebord vernieuwd

Het scoreboard heeft nu een minuutweergave van het scoreverloop van een wedstrijd, waarbij de gebeurtenissen strak onder elkaar staan. En de laatste wijziging, naast het verhelpen van fouten, is dat je nu vanuit de applicatie ook berichten kan delen naar Facebook.

Downloaden: NUsport (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 januari 2013, 11:35
Categorieën Nederlandse apps, Sport
Onderwerp sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.