Netbot voor iPad gratis verkrijgbaar om App.net te promoten

Je kunt App.net-applicatie Netbot tijdelijk gratis voor je iPad downloaden. App.net is een sociaal netwerk, als alternatief voor Twitter. Netbot wordt gemaakt door de mensen achter Tweetbot, een populaire app voor Twitter.

NetbotTapbots’ App.net-applicatie Netbot kan tijdelijk gratis worden gedownload. De ontwikkelaar probeert op deze manier een drempel weg te nemen voor iedereen die overwoog om het betaalde sociale netwerk eens te proberen, maar de betaalde apps die hier handig voor zijn te duur vond. App.net lijkt in grote lijnen vooral op Twitter, maar maakt gebruik van een abonnementsmodel. Je betaalt per maand of per jaar voor de dienst, waardoor je geen reclame ziet en je gegevens niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Heb je Tweetbot op je iPad staan, dan zal Netbot er niet onbekend voor je uitzien. De applicatie is namelijk een nagenoeg identieke kloon van de bekende Twitter-client, met een paar kleine wijzigingen om zo App.net optimaal te ondersteunen. Het kan daarom soms ook lastig zijn om de twee van elkaar te onderscheiden.

Netbot bericht

Netbot is voor een onbepaalde tijd gratis te downloaden. Je bespaart aardig wat door de apps nu te downloaden: zowel de iPad- als iPhone-versie worden normaliter verkocht voor €4,49 per stuk. Je moet na het downloaden van Netbot uiteraard nog wel een App.net-abonnement afsluiten om het sociale netwerk te mogen gebruiken.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 januari 2013, 12:30
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen app.net, netbot

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.