Navigon MobileNavigator Europa nu beschikbaar voor de iPhone

Navigon brengt als eerste Europese navigatiesoftware voor de iPhone uit via de App Store. De software heeft een introductieprijs van €74,99 en omvat heel Europa, inclusief Oost-Europa.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

navigonNavigon is zojuist verschenen in de App Store. Het is daarmee de eerste navigatiesoftware voor de iPhone waarmee je in Europa kunt navigeren (op eerdere jailbreakoplossingen na). Navigon verslaat daarmee TomTom, die op de WWDC navigatiesoftware voor de iPhone aankondigde. De navigatie van Navigon neemt 1,65GB in beslag en kost €74,99. Het gaat daarbij om een introductieprijs, die na 30 juni zal worden verhoogd. Navigon MobileNavigator is geschikt voor de iPhone 3G en iPhone 3G S voorzien van iPhone OS 3.0 of hoger, hoewel in de omschrijving in de App Store ook de iPod touch staat vermeld.


Met Navigon MobileNavigator kun je navigeren met kaarten van NAVTEQ. De kaarten omvatten heel Europa, inclusief Oost-Europese landen. De kaarten staan offline, zodat je ook in het buitenland zonder roamingkosten kunt navigeren. De navigatiesoftware is zowel staand (portret) als liggend (landschap) te gebruiken, geeft gesproken aanwijzingen tijdens het rijden en kan bestemmingen uit het iPhone-adresboek laden.

navigatie navigon

De Duitse navigatiefabrikant Navigon brengt al veel langere tijd navigatiesoftware voor smartphones op de markt. De iPhone-versie hebben ze geoptimaliseerd voor de manier waarop de iPhone te gebruiken is. Zo wordt de navigatie automatisch hervat op het moment dat je een telefoongesprek tussendoor hebt gevoerd.

De volgende talen zijn aanwezig:
Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Zweeds, Deens Noors en Fins. Meer talen komen via een gratis update beschikbaar.

Downloaden: Navigon MobileNavigator Europe (€74,99)

Komende dinsdag gaat Navigon het officiële persbericht versturen. Er komt ook nog een gratis Lite-versie beschikbaar.

Tipgevers: Roel, Jan, Kevin en Laurens

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
30 oktober 2009 om 1:18
Onderwerp
Categorie
Navigatie
569 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.