Mailapp Sparrow voor iPhone krijgt plotseling iOS 7-bugfix

De geliefde iPhone-mailapp Sparrow is plotseling voorzien van een nieuw icoon en iOS 7-bugfix update. Helaas is de update niet groter.

Sparrow iPhone mailapp iOS 7De geliefde mailapp Sparrow voor iPhone is voorzien van een update met compatibiliteitsfixes voor iOS 7, zodat de applicatie beter werkt onder Apple’s nieuwe firmware. Ook is het pictogram van de applicatie aangepast om beter op iOS 7 aan te sluiten. De update komt als een verrassing, want aanvankelijk leek het erop dat de mailapp niet uitgebreid meer zou worden ondersteund en bijgewerkt door Google. De zoekgigant kocht de mailapplicatie in juli vorig jaar en sindsdien zijn er geen fundamentele updates meer geweest.

sparrow iphoneOok deze update brengt verder dan de kleine aanpassingen geen grote veranderingen met zich mee. De interface is bijvoorbeeld niet aangepast voor iOS 7 en je zoekt eveneens tevergeefs naar pushberichten in de applicatie. De update past precies in de beloften die ontwikkelaar Dom Leca net na de overname uitsprak: “We blijven Sparrow ondersteunen”. Iets méér dan dat lijkt er ook niet te worden gedaan met de app.

Sparrow werd vanaf zijn release in maart 2012 door zijn overzichtelijkheid (en ook het steengoede imago van de gelijknamige Mac-app) een geliefde mailapplicatie, ook al voorzag hij niet in pushberichten voor e-mails. Inmiddels is Sparrow qua ondersteuning van pushberichten door talloze apps ingehaald. Niet alleen door de officiële Gmail-app van Google, maar ook apps als Mailbox, Boxer, LightMail, Evomail en Seed Mail voorzien in pushberichten als je een nieuw bericht binnenkrijgt.

Downloaden: Sparrow (€2,69, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 oktober 2013, 17:19
Categorie Productiviteit
Onderwerpen e-mail, google, sparrow

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.