Leer bluesgitaar spelen: 50 Blues Guitar Licks voor de iPad tijdelijk gratis

50 Blues Guitar Licks is een app met videodemonstraties, waarmee je leert om 50 verschillende bluesnummers te spelen op de gitaar. Een docent en muzikant leggen alle technieken uit.

blues guitar licksDe maker van de serie 50 Licks heeft besloten om de app 50 Blues Guitar Licks de komende 3 dagen gratis weg te geven. Ze doen dat omdat er 7 nieuwe apps in deze serie zijn bijgekomen: Acoustic, Country, Rock, Funk, Metal, Shred en Jazz. Elke app kost €3,99 per stuk. In 50 Blues Guitar Licks vind je 50 interactieve videolessen, tekstcommentaar, notenschrift en ritme-oefeningen. Alle lessen zijn aanwezig in de app zelf, dus je hebt geen internetverbinding nodig.


Een docent en een muzikant (Jeff McErlain) doen alles voor en leggen de technieken uit, inclusief gebruikte termen. Jeff McErlain leert je de muziek van Clapton, Page, Green, SRV, Reverend Billy G, BB King, T Bone, Albert King en John Lee Hooker te spelen, om maar een paar namen te noemen.

In de app leer je de verschillende stijlen spelen, zoals Britse blues en bluesstijlen uit Chicago, Austin, Detroit, Memphis en de Mississippi Delta. Mocht je nog meer willen, dan krijg je vanuit de app 30 dagen toegang tot TrueFire-gitaarlessen.

Downloaden: 50 Blues Guitar Licks (tijdelijk gratis, normaal €3,99)

50 blues guitar licks

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.