iStorage HD voor iPad kan rar-bestanden uitpakken

iStorage HD heeft een update gekregen en kan nu rar-bestanden uitpakken. De app geeft toegang tot bestanden op externe servers, bevat een bestandsviewer en ondersteunt WebDAV, DropBox en dergelijke.

istorage iconiStorage HD is een bestandsmanager, documentviewer en code-editor voor de iPad. De app bestaat al een tijdje en krijgt regelmatig een update. In de nieuw verschenen update is nu ondersteuning voor het uitpakken van rar-bestanden. Maar er is meer mogelijk: je krijgt toegang tot bestanden die elders zijn opgeslagen, zoals op Dropbox, MobileMe iDisk, een WebDAV-server, FTP, pc of Mac. Alle bestanden worden lokaal op je iPad opgeslagen, zodat je ze ook zonder internetverbinding kunt raadplegen. Bestandsoverdracht via USB wordt nu ook ondersteund. iStorage HD kan de meest gangbare bestandstypes aan, zoals PDF, TXT, Word, Excel, PowerPoint, iWork, HTML en audio-, video en fotobestanden.

Je kunt de app ook gebruiken als code-editor, zodat je bijvoorbeeld pagina’s van je website via een FTP-verbinding kunt bewerken. Er zit een ingebouwde viewer in voor MS Office-documenten, iWork-bestanden en PDF-documenten. Je kunt e-mailbijlagen vanuit de Mail-app (of andere apps) openen en bewerken. Ook kun je documenten tussen iPads en iPhones uitwisselen. Toegang tot bestandsservers verloopt via Wi-Fi of een 3G-netwerk.

Kortom: de mogelijkheden zijn nogal breed. Om een volledig inzicht te krijgen in de mogelijkheden van deze app kun je het beste de omschrijving in de App Store doorlezen of op de website van de ontwikkelaar kijken.

Downloaden: iStorage HD (€3,99)

istorage hd

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 maart 2011, 17:30
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.