Absolute Vintage Studio krijgt 50 nostalgische foto’s extra

Absolute Vintage Studio is een app waarmee je ouderwetse foto's kunt maken. Er zijn 150 lichamen, waarop je je eigen foto kunt plaatsen. Met accessoires en een oud lijstje maak je de foto helemaal af.

absolute vintageDe app Absolutie Vintage Studio heeft een update gekregen naar 2.0 met veel vernieuwingen. Er zitten meer mogelijkheden in om via sociale netwerken te delen (Facebook, Twitter, Tumblr en e-mail) en er zit een nieuwe set met 50 nostalgische foto’s uit de jaren zestig in. In totaal bevat de app nu 150 maskers. Absolute Vintage Studio is een app waarmee je jezelf in een ouderwetse foto kunt verwerken. Kies een foto uit je eigen collectie, zoek er een passend hoofd en lichaam bij, met accessoires zoals sigaretten en hoeden. Daarna voeg je een oud lijstje toe en de app zorgt dat jouw gezicht in de foto wordt verwerkt.

Het mooie is dat het eindresultaat er echt uitziet, alsof de foto 50 jaar geleden is gemaakt. Er zijn 150 lichamen (man/vrouw), 20 accessoires (hoed, sigaretten, brillen, pijpen, baarden) en er zijn 30 verschillende schilderijlijsten. Ook kun je foto’s omzetten naar zwartwit om een oud uiterlijk met ouderwets lijstje te krijgen, zonder dat je een grappig effect toevoegt. Als extra kleureffecten heb je sepia, oudbruin of vergeeld beschikbaar. Elke foto ziet eruit alsof het uit de periode 1930 tot 1970 afkomstig is.

In de nieuwe versie is ook gezorgd voor ondersteuning van de cameraknop op de iPad 2. Verder kun je nu contrast en helderheid wijzigen.

Downloaden: Absolute Vintage Studio (€0,79)

absolute vintage studio

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 maart 2011, 16:23
Categorie Fotografie en video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.