KPN geeft Spotify Premium gratis bij alles-in-één-pakket

KPN heeft een exclusieve samenwerking aangekondigd met Spotify. Klanten met een alles-in-één-pakket kunnen gratis gebruik maken van Spotify Premium, de muziekdienst die normaal 10 euro per maand kost.

spotify-iphone-macKPN heeft vandaag een samenwerking aangekondigd met Spotify. De provider gaat klanten met een alles-in-één-pakket gratis toegang geven tot Spotify Premium. Dat houdt in, dat deze klanten de muziek ook op hun smartphone kunnen beluisteren. Miljoenen nummers zijn er beschikbaar, die je direct kunt beluisteren en afspelen via de Spotify Spotify-app voor iPhone en Android. KPN en Spotify zijn een exclusieve samenwerking aangegaan in Nederland. Je hebt een KPN alles-in-één-pakket Extra, Premium (koper), Zilver of Goud (glasvezel) nodig om gratis gebruik te maken van Spotify. Deze pakketten zijn vanaf 55 euro per maand verkrijgbaar.

KPN kiest voor Spotify omdat de klanten muziek erg belangrijk vinden. Normaal kost de Premium-dienst van Spotify 9,99 euro per maand. De dienst bevat 15 miljoen muzieknummers en is verkrijgbaar in 9 landen, waaronder Nederland, Engeland en de Verenigde Staten. Er zijn al meer dan 10 miljoen geregistreerde gebruikers en meer dan 2 miljoen betalende gebruikers. Met de gratis versie van Spotify kun je wel muzieknummers luisteren, maar er zijn beperkingen. Zo kun je geen gebruik maken van de smartphone-apps.

Voor alle duidelijkheid: je hebt géén mobiel abonnement van KPN nodig om hier gebruik van te kunnen maken, het aanbod heeft betrekking op de thuisdiensten van KPN.

Meer info: KPN voor thuis

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 oktober 2011, 11:15
Categorie Muziek
Onderwerpen kpn, muziek, spotify

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.