The Weather Channel voegt 3D-beelden op de iPad toe

The Weather Channel heeft een update uitgebracht van de iPad-app, met aanpassingen voor iOS 5, animaties in de weersituatie en een wereldbol die je kunt ronddraaien.

weather channel ipadThe Weather Channel heeft een update voor de iPad-app uitgebracht, die voortaan 3D-satellietbeelden van de hele aardbol levert. Er zijn ook live nieuwsfeeds van meteorologen toegevoegd, plus dagelijkse updates van sociale media zoals Facebook. De app bestaat al een jaar en wordt regelmatig bijgewerkt. Bij het bekijken van de weerssituatie krijg je een geanimeerde achtergrond op de iPad 2. Op de eerste generatie iPad krijg je gelukkig wel alle andere nieuwe functies te zien, zoals een ronddraaiende wereldbol waarmee je in één oogopslag zicht hebt op de weerssituatie rond de wereld. Al die grafische eye candy zorgt er wel voor dat de app inmiddels is gegroeid naar 90 MB. Concurrent AccuWeather – die overigens ook een update van de iPad-app uitbracht – is tienmaal kleiner.

Ben je lid van het iWitness Weather-netwerk, dan kun je via de Weather Channel-app nu foto’s van je plaatselijke weerssituatie uploaden. Ze verschijnen op de weerkaarten, zodat anderen kunnen zien wat voor weer het is. De app van The Weather Channel is bovendien aangepast voor iOS 5, met nadruk op performance en stabiliteit van de kaarten en de radarschermen.

Downloaden: The Weather Channel (gratis)
Ook genoemd: AccuWeather Platinum (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 oktober 2011, 15:54
Categorie Het weer
Onderwerpen supermarkt, weer, weerbericht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.