Koopjes voor Cyber Monday: Penultimate, Grand Theft Auto, Lord of the Rings en Montezuma

Vier iPad-apps en -games zijn korte tijd afgeprijsd: Penultimate, The Lord of the Rings-game, The Treasures of Montezuma HD en Grand Theft Auto: Chinatown Wars HD.

aanbieding-iconsAfgelopen vrijdag gingen de Amerikanen massaal uit winkelen gaan om koopjes inslaan op Black Friday. Vandaag is Cyber Monday, de dag waarop het winkelen online wordt voortgezet. Ook nu zijn er weer diverse koopjes, waarvan we een paar hebben uitgezocht.

Penultimate

Penultimate is een app waarmee je handgeschreven notities op je iPad kunt maken. De app ziet er mooi uit en is gemakkelijk in gebruik. Je hebt de keuze uit drie realistische pennen, geschikt om schetsen en aantekeningen te maken. De app maakt het mogelijk dat je met je polsen op de iPad rust, zonder dat er iets op het scherm getekend wordt.

Downloaden: Penultimate (van €2,99 voor €0,79)

Grand Theft Auto: Chinatown Wars HD

Deze game is tot morgenochtend met 50% korting te krijgen. In de game krijg je de opdracht om een antiek zwaard bij oom Kenny te brengen, zodat de familie de macht behoudt over de Triad-bendes in Liberty City. De game beschikt over nieuwe besturing, die is aangepast voor de iPad. Je kunt zelf bepalen hoe je gaat racen.

Downloaden: Grand Theft Auto: Chinatown Wars HD (van €7,99 voor €3,99)

Lord of the Rings

The Lord of the Rings: Middle-earth Defense is een game van de bekende gamesstudio Glu. Ook deze is korte tijd afgeprijsd, is afgepast voor de hogere resolutie van de iPad en ondersteunt Games Center, een nieuwe versie in iOS 4.2. In Story Mode speel je 18 levels in unieke 3D-omgevingen. De verhaallijn is gebaseerd op de drie films van The Lord of the Rings. Het gaat hier om een strategische verdedigingsgame.

Downloaden: The Lord of the Rings: Middle-earth Defense for iPad (van €7,99 voor €3,99)

gta-china-wars-montezumas-revenge

GTA: Chinatown Wars en Lord of the Rings

The Treasures of Montezuma HD

Montezuma is een game voor mensen die van blokjesgames houden. Deze game lijkt qua speelstijl op Bejeweled, waarbij je steeds drie dezelfde edelstenen bij elkaar moet zoeken, om ze van het speelbord te verwijderen. Er zitten 41 levels in, verdeeld over 5 episodes. Daarnaast krijg je vier bonusgames en andere extra’s.

Downloaden: The Treasures of Montezuma HD (van €3,99 voor €2,39)

Cyber Monday loopt in de VS nog door tot morgenochtend onze tijd, dus je hebt nog een paar uur de tijd om de koopjes aan te schaffen.

penultimate-montezuma

Penultimate en Treasures of Montezuma

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 november 2010, 22:28
Categorieën Games, Productiviteit, Uncategorized
Onderwerp penultimate

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.