Richard Branson lanceert morgen iPad-magazine ‘Project’

Morgen lanceert Richard Branson zijn eigen iPad-magazine 'Project'. Vandaag werd er alvast een voorproefje gegeven in de vorm van een video van de cover van het blad.

Project MagazineReikhalzend wordt er inmiddels uitgekeken naar ‘The Daily‘, een project van mediatycoon Rupert Murdoch (CEO News Corp) en Apple-topman Steve Jobs, dat uiteindelijk tot een speciale tabletkrant moet leiden. Volgens de laatste geruchten komt die digitale krant echter pas begin volgend jaar op de markt en niet volgende maand, zoals eerder nog werd bericht. Maar dan is er nog dat andere project van Sir Richard Branson, waar we eerder al over schreven. Morgen lanceert hij middels een speciaal evenement, waarvoor diverse Europese media zijn uitgenodigd, zijn eigen iPad-magazine genaamd ‘Project’.

Uit het weblog behorende bij het magazine, dat vorige week al online ging, blijkt dat Project gaat over verschillende onderwerpen, zoals ontwerp, entertainment, technologie en ondernemers. De eerste uitgave van het magazine verschijnt morgen in de App Store en gaat onder meer over acteur Jeff Bridges, die een hoofdrol speelt in de nieuwe film TRON: Legacy.

In een vandaag gepubliceerde video is de cover van het nieuwe blad te zien. Hierbij valt op dat het een bewegende cover is. Het is echter niet duidelijk in hoeverre het iPad-magazine interactieve geanimeerde pagina’s bevat. Na de officiële lancering van morgen zullen we het waarschijnlijk weten.

Via: MacStories / The Next Web

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 november 2010, 20:02
Categorie Kiosk
Onderwerp magazine

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.