iculture-populaire-apps
Populaire Apps

Appvent Calendar 2010 vanaf 1 december weer van start

AppEvent en Appvent Calendar gaan binnenkort weer van start. Bij beide kortingsacties kun je elke dag een gratis app cadeau krijgen.

appvent calendarOp 1 december komt er weer een nieuwe editie aan van de Appvent Calendar, het evenement waarbij je elke dag een gratis app kunt downloaden. Beschouw het als een digitale adventskalender, waarbij je kunt aftellen tot de kerst. Ben je ontwikkelaar, dan kun je je applicatie nog aanmelden voor deze actie, want er is nog ruimte voor een paar apps. Er hoeft geen vergoeding voor te betaald worden. Meteen na afloop van Appvent Calendar staat de volgende weggeefactie alweer te wachten, want het Nederlands/Belgische AppEvent staat voor januari op de rol.

AppEvent gaat als alles volgens plan verloopt van start in januari. Bij deze actie staan apps van Nederlandse en Belgische apps weer centraal, waarbij deze keer extra aandacht zal worden besteed aan het aantrekken van iPad-appplicaties. Verder zijn er plannen om een AppEvent-applicatie uit te brengen, met push notificaties om op de hoogte te blijven wanneer een nieuwe gratis app beschikbaar is.

Het afgelopen jaar zijn er een handvol websites ontstaan die volgens hetzelfde principe werken en het hele jaar apps weggeven. Omdat het om grote aantallen gaat (365 stuks per jaar) is de kwaliteit van de apps niet altijd om over naar huis te schrijven. Free App a Day is misschien wel de bekendste en kwalitatief gezien de beste. Bij korte acties hebben de organisatoren wat minder slots te vullen en kunnen wat meer op kwaliteit letten. Acties zoals AppEvent worden bovendien georganiseerd door mensen die het leuk vinden om te doen en er weinig of niets aan verdienen, dus wat ons betreft: hulde!

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 november 2010, 10:22
Categorie Uncategorized
Onderwerpen appevent, gratis, korting, populaire apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.