iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

Kinderboekenweek 2012: Victor wil spelen op de iPad

Victor wil spelen is een nieuw kinderboek voor de iPad dat tijdelijk goedkoop is te downloaden vanwege de Kinderboekenweek 2012. In het boek gaat vleermuisje Victor op zoek naar iemand om mee te spelen.

Kinderboekenweek 2012 Victor wil spelen iPadDe interactieve kinder-app (Te) Gekke dierentuin is niet de enige iPad-applicatie die inspeelt op de Kinderboekenweek 2012 die sinds afgelopen woensdag bezig is en deze week doorloopt. Victor wil spelen is een begin deze maand uitgebracht kinderboek op de iPad dat deze week voor slechts 79 cent wordt aangeboden. Het gaat over het blauwe vleermuisje Victor dat er ‘s nachts op uittrekt, maar in het duister geen speelkameraden vindt.

Kinderboekenweek 2012 Victor vliegt over een boerderijZoals het een kinderboek op de iPad betaamt, kan je ook in Victor kiezen om het boek voor te laten lezen door een stem die het verhaal heeft ingesproken, of kan je het verhaal zelf lezen. Victor wil spelen heeft daar een handigheidje bij bedacht. Er is een karaokemodus waarin het verkleuren van de letters het volgende te lezen woord aanwijst. Laat je je voorlezen, dan klinkt er een stem met een (licht) Brabants accent.

Alle pagina’s van het verhaal zijn in de applicatie voorzien van een eigen tekening waarop je een hoop voorwerpen kan aanraken om er een geluid van te ontlokken of om ze in beweging te zetten. De app is verder niet voorzien van extra spelletjes of andere interactieve onderdelen, zoals kleurplaten.

Zoek op onze tag kinderboek om meer interactieve iPad-boeken voor je kroost te vinden.

Downloaden: Victor wil spelen (tijdelijk €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 oktober 2012, 8:52
Categorieën Boeken, Nederlandse apps
Onderwerpen kinderboeken, kinderen, nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.