Ketnet Video: betalen voor gratis video’s van Belgische kinderzender

Het Uitzending Gemist-kanaal van de kinderprogrammering van de Belgische omroep VRT is nu te downloaden op de iPad. Voor 2,39 euro haal je de online bekijkbare video's van Ketnet Video en Kaatjes naar de tablet.

Ketnet Video afleveringen Kaatje iPadDe Vlaamse omroepvereniging VRT heeft een officiële applicatie uitgebracht voor haar kinderprogrammering Ketnet. Ketnet Video dient als een soort Uitzending Gemist voor de jeugdige programma’s, waarin zowel de pre-tienerprogramma’s van Ketnet als de kleuterprogramma’s van Kaatje zijn terug te zien. Het grote voordeel van de applicatie is dat je filmpjes offline kunt opslaan om ze later zonder internetverbinding terug te zien. Het is de voornaamste motivatie waarom je 2,39 euro zou betalen voor de applicatie. Je kan de filmpjes namelijk ook gratis terugkijken op de website van Ketnet Video.

Net als op de website, kan je in de applicatie pictogrammen selecteren om video’s van een bepaalde serie te bekijken. Ketnet Video en Kaatje hoofdschermOnder andere Kaatjes Tralalaatjes, Mega Mindy, Samson en Gert, De Elfenheuvel en Bob de Bouwer kunnen bekeken worden in de app. Met de pijltjesknop rechtsboven in beeld bekijk en beheer je de voor offline gebruik gedownloade afleveringen. Door op een filmpje te drukken, begint het meteen te spelen.

De iPad-toepassing is wel wat overzichtelijker dan de website. Nadat je hebt gekozen tussen Kaatje of Ketnet, kan je aan de bovenkant van het scherm met een druk op een pictogram eenvoudig een serie kiezen en zie je er meteen de beschikbare video’s van. Daarnaast zijn er aparte selectes van de populairste en leukst bevonden afleveringen van de programma’s te zien. Onder het kopje ‘Keuze van de Wrapper’, worden bepaalde uitzendingen in de spotlight gezet. Als laatste mogelijkheid in de app, kan je luisteren naar het internetradiostation Ketnet Hits.

Downloaden: Ketnet Video (€2,39)
Directe link: Ketnet Video op internet

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 april 2012, 17:05
Categorieën Amusement, Kinderen
Onderwerpen google, google maps, kinderen, reclame, video, vrt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.