Reacties voor: It’s Playing kan gangbare videoformaten op iPad afspelen

It's Playing is een app waarmee je veel soorten videocontent kunt afspelen. Dankzij een eigen video-engine kun je zelfs 720p en Flash-video's afspelen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -
22 reacties
 1. Ik gebruik naar volle tevredenheid BuzzPlayer HD (2,99). Deze speelt ook eigenlijk zo’n beetje alles af. De interface vind ik alleen niet zo mooi. Zo gebruikt de maker het doorsturen symbool voor een menuutje waar je ook de bestanden delete, in plaats van een knopje >edit<. Suf…
  Maar ga deze natuurlijk zeker even bestuderen.. Het oog wil ook wat… 😉

 2. Meteen gedownload en mkv van 9 GB geprobeerd. Een ramp – to be short. Misschien hoort bij een aankondiging ook het uitproberen van een app??

 3. Nog even en geen hond gebruikt nog iTunes want alles kan online.
  Kan de app dus eenvoudig films openen die je via je webbrowser vindt en zo?

  … ff de website gechecked…
  Mail EN dropBox support!
  Ik ben verkocht.

 4. Ik gebruik nu ruim een maand mplayer en dat werkt perfect. Via wifi bestanden naar je iPad up te loaden via http en ftp. Super!!!

 5. Heb gelukkig nog steeds VLC op mijn iPad staan.

 6. OPlayer: streaming én downloaden van ftp en samba shares. De beste videoapp

 7. Opvallend dat ieder zo zijn eigen voorkeur heeft. Ik gebruik zelf Air Video voor het streamen van .mkv’s, werkt perfect.

 8. @Fabian: @Fabian: Punt is niet het streamen of wat dan ook. Punt is het overzetten van video files naar je ipad, meenemen op de trein (anywhere) en probleemloos afspelen. Een app die dat voor elkaar krijgt? Laat het weten:-). Zoals gezegd: dit is een leuke poging, maar mkv files haperen, zowel klank als beeld.

 9. @herman: 9GB lijkt mij niet direkt 720p maar eerder full-HD ofzo! Het blijft een iPad he!!!! Wat verwacht je nu? Gooi daar een 720p .mkv file op van approx 3 a 4GB en voila, works like a charm!

 10. Ik hou voorlopig nog even vast aan mijn favoriet….

  AVplayer HD

 11. Is er ook een videoplayer die over wifi van een netwerkschijf (nas) dvd videobestanden kan afspelen? Ik heb een boel dvd’s op mijn nas staan en het zou leuk zijn als ik die ook op de iPad kan spelen

 12. De beste voor mij blijft AVPlayer HD, met zijn support voor ondertitels (.srt)! Niets makkelijker dan ff snel een avi film over te zetten samen met de bijpassende ondertiteling. Want ook al kunnen andere video apps ook avi’s afspelen, je moet telkens eerst de ondertitels in het avi bestand branden. Dan kan je even goed de moeite doen om de srt en het avi bestand samen te smelten naar een ipad compatibel formaat, waardoor de video app in kwestie vrij overbodig wordt…

 13. Buzz Player hier. Werkt perfect.

 14. Nou, ik heb 8player lite even geprobeerd, maar die kan wel .vob files spelen, maar niet de hele dvd (dus starten van de .ifo file). dat is dus jammer. dan ga ik ook niet de betaalde versie proberen.
  Ook de uPnP stotterde een beetje. het zou mooier zijn als je direct van een netwerkschijf kan spelen.

 15. Het verbaast mij dat nog niemand heeft verwezen naar XBMC. Deze gratis player werkt absoluut fantastisch op een gejailbreakte iPad2. MKV’s van 6GB zijn geen probleem. Via een Cydia repository eenvoudig te installeren…

 16. Speelt deze app ook 720p op een 1e generatie iPad? Ik heb nu nog steeds vlc op mijn iPad.

 17. @herman: Dan nog steeds Air Video. Je kunt de opnames converteren. De opdracht geef je simpel via je iPad/iPhone. Daarna afspelen zonder conversie of lokaal opslaan op je I device. Het co. ergeren gebeurd dus op de pc/server etc.

 18. XBMC is zowat de enige die de hardware acceleratie van de videochip gebruikt. XBMC speelt zonder probleem 720p & 1080p content af, en kan deze zelfs via SMB streamen! Spijtig dat Apple niet toelaat dat apps uit de app store hardware acceleratie gebruikt. Alle apps uit de appstore vallen terug op de cpu ipv gpu.

 19. Origineel geplaatst door Edwin
  Nou, ik heb 8player lite even geprobeerd, maar die kan wel .vob files spelen, maar niet de hele dvd (dus starten van de .ifo file).

  Er zijn (in ieder geval voor OS X)!tools om de afzonderlijk .vob files samen te voegen tot één grote .vob. In een paar tellen gepiept en is sowieso handiger dan de losse bestanden uit een VIDEO_TS folder, tenzij je het weer op een DVD wilt branden natuurlijk. Kan momenteel alleen even niet op de naam komen. Enige nadeel van 1 grote .vob is dat bepaalde bestandssystemen deze niet op kunnen slaan i.v.m. de limiet van 2GB per bestand.

 20. Ik gebruik zelf Goodplayer. Ondersteunt veel formaten, wordt regelmatig geupdate met nieuwe features en kan streamen via CIFS of DLNA. Erg handig voor films op mijn NAS.

 21. Ik strem alles met StreamToMe. Werkt prima….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.