Iris App voor iPad laat je bladeren door Instagram-foto’s

Iris App is een iPad-app voor Instagram. Met de app kun je bladeren door de foto's van jezelf en vrienden op Instagram. Ook kun je zoeken, liken en commentaar geven.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iris app ipadEr is nog geen officiële Instagram-app voor de iPad, maar gelukkig is er keuze genoeg uit alternatieven zoals InstaPad. Sinds kort is er weer een nieuwe kanshebber: Iris, een app die wordt geroemd vanwege het mooie uiterlijk. Na het inloggen met je Instagram-account kom je op de hoofdpagina met foto’s van jezelf en vrienden. Je bladert in landschapsweergave door de foto’s, waarbij je kunt wisselen tussen de normale fotostroom en de meest populaire foto’s. Ook heb je toegang tot je profielinfo en is er een zoekfunctie.

Bij elke foto van vrienden zie je de gebruikersnaam van de vrienden, het aantal likes en de commentaren van anderen. Er is gekozen voor een uiterlijk dat doet denken aan Polaroid-foto’s, dat mooi aansluit bij de sfeer van veel Instagram-foto’s. Iris is al aangepast voor het retinascherm van de nieuwste iPad. De app richt zich op het bekijken van foto’s, niet op het uploaden van nieuwe foto’s.

Downloaden: Iris App (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 14:15
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen fotografie, instagram, pushberichten, tv-gids

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.