Instagram krijgt update met nieuwe profielpagina

Instagram heeft een update gekregen, met een vernieuwde profielpagina, beter regelbare push notificaties en stabiliteitsverbeteringen. Ook is de foto-app sneller geworden op oudere iPhones.

instagram iphoneDe foto-applicatie Instagram voor iPhone heeft vanavond een update gekregen, met enkele aardige vernieuwingen zoals een verbeterde profielpagina en de mogelijkheid om meer over jezelf te vertellen in het biografie-gedeelte. Ook nieuw is dat je de push notificaties nu kunt beheren via je profielscherm, zodat je kunt aangeven van welke waarschuwingen je wilt ontvangen. In de app kun je nu ook aangeven dat je een profielfoto van Facebook of Twitter wilt gebruiken.

Naast deze functionele aanpassingen zijn er ook kleine verbeteringen doorgevoerd, zoals betere stabiliteit voor toestellen met iOS 4.1 en een aantal bugfixes en snelheidsverbeteringen voor oudere iPhones. Instagram is gratis verkrijgbaar in de App Store. Je kunt er foto’s mee maken en met anderen delen, waarbij je diverse effectfilters tot je beschikking hebt. De dienst heeft al 3,75 miljoen gebruikers.

Downloaden: Instagram (gratis)

Hieronder zie je de oude profielpagina (links) en de nieuwe (rechts):

instagram-profiel

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 mei 2011, 7:10
Categorie Fotografie en video
Onderwerp instagram

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.