AppEvent: Roofvogels en uilen van Nederland vandaag gratis

Vogelliefhebbers vliegen vandaag naar de App Store om daar de app Roofvogels en uilen van Nederland op te halen. Deze app is vandaag namelijk de gratis app van AppEvent. Het gaat om de veldgids ‘Roofvogels en Uilen van Nederland’, uit de natuurgidsenserie van ETI. De gids bevat informatie, foto’s en geluiden van 42 soorten, die […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

roofvogelsVogelliefhebbers vliegen vandaag naar de App Store om daar de app Roofvogels en uilen van Nederland op te halen. Deze app is vandaag namelijk de gratis app van AppEvent. Het gaat om de veldgids ‘Roofvogels en Uilen van Nederland’, uit de natuurgidsenserie van ETI. De gids bevat informatie, foto’s en geluiden van 42 soorten, die je onderweg kunt bekijken. Ruim 100 schitterende foto’s zorgen ervoor dat je de vogels voortaan meteen kunt herkennen. Je kunt de soorten stapsgewijs op naam brengen via de sleutel. Ben je in het veld, dan kun je uilen en andere roofvogels herkennen, zonder de vogels weg te jagen.

De serie bevat trouwens nog meer interessante delen, zoals Vogels van Europa, Tuinvogels, Vlinders, Zoetwatervissen, Reptielen en amfibieën van Nederland en Heukels’ Flora. Andere titels zijn in voorbereiding. Al deze apps zijn ontwikkeld in het kader van het EU KeyToNature-project, dat tot doel heeft om flora- en fauna-informatie toegankelijker te maken. De app is gemaakt door ETI BioInformatics.

Downloaden: Roofvogels en uilen van Nederland (tijdelijk gratis, normaal €2,39)

roofvogels-iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 mei 2011, 12:39
Categorieën Nederlandse apps, Onderwijs
Onderwerpen appevent, gratis, natuur, vogels

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.