Instagram krijgt ondersteuning voor hashtags

Foto-applicatie Instagram heeft een update gekregen met de mogelijkheid om hashtags aan foto's toe te wijzen evenals nieuwe beheermogelijkheden voor reacties en het 'flaggen' en blokkeren van gebruikers.

InstagramEr is een nieuwe versie van de populaire foto-applicatie Instagram in de App Store verschenen. Naast de nodige bugfixes is de belangrijkste toevoeging in deze nieuwe versie de ondersteuning voor hashtags. Vanaf nu is het mogelijk om een hashtag te gebruiken als je een onderwerp aan een foto toewijst, bijvoorbeeld ‘#koffie’ voor foto’s over koffie. Ook zijn er meer beheermogelijkheden voor profielen toegevoegd. Het is vanaf nu mogelijk om reacties van anderen en die van jezelf te verwijderen evenals het ‘flaggen’ en blokkeren van gebruikers die zich misdragen.

Instagram is een app waarmee je foto’s kunt maken, die je vervolgens voorziet van een bijzonder effect door filters toe te passen. Je maakt foto’s van momenten in je leven en deelt die via de Instagram-app. Vrienden kunnen zich abonneren op jouw fotostroom. Aan elke foto kun je locatie-informatie koppelen en de foto’s zijn ook te delen via Twitter, Tumblr, Flickr, Posterous en Facebook. Automatisch inchecken bij Foursquare als je een foto publiceert op een bepaalde locatie, kan ook.

Downloaden: Instagram (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 januari 2011, 8:12
Categorie Fotografie en video
Onderwerp instagram

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.