Instagram 2.5 krijgt Facebook like-schakelaar en automatisch aanvullen

Instagram 2.5 heeft nieuwe functies gekregen, zoals een zoekfunctie voor gebruikers en tags, auto-aanvulling, snelheidsverbeteringen en optioneel delen via Facebook.

instagram iphoneInstagram heeft vanavond een update van de iPhone-app uitgebracht. Het is de tweede kleine update sinds de bekende foto-app door Facebook werd overgenomen. Update 2.5 voegt geen nieuwe filters toe, maar biedt wel mogelijkheden om met andere gebruikers in contact te komen. Een vernieuwd profieltabblad en een zoekfunctie voor gebruikers en tags maakt het mogelijk. Om sneller andere gebruikers te vinden is een automatische aanvulfunctie toegevoegd, zodat je na het intikken van een paar letters al de gezochte persoon in beeld hebt. Ook heb je nu optioneel de mogelijkheid om ‘likes’ op Facebook te delen. Dit is echter niet verplicht: je kunt het uitschakelen door in je profiel naar Edit Sharing Settings > Facebook te gaan. Het geven van reacties op foto’s is verbeterd, al geeft Instagram niet exact aan wat en hoe.

‘Visuele verbeteringen’ maken ons ook al niet veel wijzer. Gelukkig is de snelheid van de app ook verbeterd, zodat je nog makkelijker je foto’s met filtereffectjes kunt plaatsen.

Downloaden: Instagram (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juni 2012, 0:00
Categorie Fotografie en video
Onderwerp instagram

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.