Instagram 2.0.1 herstelt twee oude filters

Instagram 2.0.1 herstelt twee van de filters die per ongeluk veranderd werden in versie 2.0. Ook worden er nu geotags aan foto's gehangen, zodat je in je camerarol ziet waar een beeld geschoten is.

InstagramToen Instagram in september versie 2.0 van zijn app uitbracht, ging dit gepaard met de nodige nieuwe functies en interfacewijzigingen. Maar niet alle veranderingen werden even goed ontvangen: zo waren twee van de fotofilters door de update per ongeluk veranderd, zo verklaart de ontwikkelaar. Na de nodige klachten van gebruikers heeft de ontwikkelaar 2.0.1 uitgebracht, die de filters weer herstelt naar hun oude vorm.

De filters Earlybird en Brannen werken nu weer als vanouds. De ontwikkelaar zegt de code achter de filters volledig te hebben herschreven, om ze zoveel mogelijk op hun voorgangers te laten lijken. Er zijn verder geen plannen om andere filters terug te draaien: deze werden bewust gewijzigd om de app te verbeteren.

De update is niet alleen een pleister op de wond. De app is nu ook in staat om een geotag aan foto’s toe te voegen, zodat je vanuit je iPhone-camerarol kunt zien waar je een plaatje gemaakt hebt.

Downloaden: Instagram (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 oktober 2011, 10:59
Categorie Fotografie en video
Onderwerp instagram

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.