Instaflow: Instagram-foto’s bekijken op de iPad

Instaflow is een iPad-app waarmee je de meeste Instagram-functies in een geoptimaliseerde interface tot je beschikking hebt. De app is gratis en ontwikkeld door Orange Labs.

instaflow-ipadInstagram is een app die momenteel alleen voor de iPhone is geoptimaliseerd. Gelukkig zijn er allerlei apps door externe ontwikkelaars gemaakt, die de foto’s ook op de iPad makkelijker toegankelijk maken. Instaflow is een nieuwe app, waarmee je de Instagram-functies makkelijker op de iPad kunt gebruiken. De app is ontwikkeld door Orange Labs, onderdeel van de mobiele operator Orange, die op z’n beurt weer onderdeel is France Telecom.

Vandaar misschien de Franstalige teksten in de screenshots, al is de app ook in het Engels te gebruiken. Na het inloggen krijg je op het startscherm de Stacks (stapels) te zien met mapjes Popular (populaire foto’s), Preferred (foto’s voorzien van een hartje) en je eigen stapel foto’s. Je kunt de foto’s schermvullend of als raster van miniaturen bekijken. Wat je niet kunt doen, is foto’s uploaden zoals met de officiële Instagram-app. Alle overige functies zijn bijna allemaal aanwezig. Via het vergrootglas-icoon kun je naar hashtags op Instagram zoeken, eventueel gefilterd op datum of fotograaf. Bij elke foto kun je het aantal likes zien en de reacties lezen. Zelf commentaar toevoegen, inzoomen op foto’s en een diashow van foto’s afspelen kan ook.

Downloaden: Instaflow (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2012, 17:33
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen beveiliging, cydia, instagram, wachtwoorden

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.