AppEvent: Roxie’s a-MAZE-ing Vacation Adventures tijdelijk gratis voor de iPhone

Het interactieve vakantieboek Roxie's a-MAZE-ing Vacation Adventures is vandaag tijdelijk gratis voor de iPhone beschikbaar. Door met een auto door een doolhofachtig landschap te rijden moet je allemaal voorwerpen verzamelen.

Roxie's Amazing Vacation AdventuresIn verband met de Nederlandse actie AppEvent is het kinderspel Roxie’s a-MAZE-ing Vacation Adventures vandaag gratis te downloaden voor de iPhone. Hierin moet je een autootje besturen met je vinger en zoveel mogelijk voorwerpen verspreid over het doolhofachtige wegdek verzamelen. Hoewel het spel een Engelse naam heeft bevat hij weinig tot geen schermteksten, waardoor ook jongere kinderen er mee aan de slag kunnen.

Naast een auto moet je ook vliegtuigen, boten en luchtballonnen gebruiken om je een weg te banen door het doolhofachtige landschap. Roxie’s a-MAZE-ing Vacation Adventures bevat illustraties van Roxie Munro, een Amerikaanse kinderboekenschrijver met inmiddels 35 boeken op haar naam.

De Nederlandse actie AppEvent biedt iedere dag gratis een app voor de iPhone of iPad aan, om zo te laten zien wat er in ons land zoal geproduceerd wordt. Het initiatief begon in 2009 als een eenmalig concept, maar wordt sindsdien meermaals herhaald.

Downloaden: Roxie’s a-MAZE-ing Vacation Adventures (tijdelijk gratis)

Let op: Roxie’s a-MAZE-ing Vacation Adventures is alleen op maandag 9 januari gratis. Alleen de iPhone-versie van de app is gratis te downloaden: voor de iPad-versie betaal je nog steeds €2,39.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 januari 2012, 10:29
Categorieën Games, Nederlandse apps
Onderwerpen appevent, avonturengame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.