Gratis dit weekend: Qik Video, Reportage, ReverseCamera en meer

Er zijn weer diverse applicaties gratis in de App Store te vinden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

cobra commandDit weekend zijn er weer diverse applicaties gratis te downloaden. We hebben de keuze zo gevarieerd mogelijk gemaakt, zodat er voor iedereen wel iets bruikbaars bij zit. Er zijn applicaties bij die veel mensen zullen aanspreken, zoals Qik Video Camera Pro en RunPee Mobile, maar ook applicaties voor heel specifieke doelgroepen. iSolver (voor scholieren) en Stitches (voor handwerkende omaatjes) bewijzen maar weer dat er een app voor iedereen is.

 • Qik Video Camera Pro (was €1,59): Een applicatie waarmee je met elke iPhone videofilmpjes kunt maken. Volgens de ontwikkelaar gebeurt dat in topkwaliteit, in de best mogelijke combinatie van resolutie en FPS wat er in de App Store te krijgen is. Bevat ook 10 realtime effecten.
 • Reportage (was €1,59): Een bijzondere Twitter-applicatie, waarbij je op tweets kunt afstammen zoals bij een radiostation. Vooral handig voor onderweg
 • Hairpod (was €1,59): Met deze applicatie kun je een ander kapsel proberen. Misschien is het niet de moeite om zo’n applicatie aan te schaffen, maar nu het gratis is leuk om even te proberen.
 • iSolver (was €0,79): Lost wiskundige vergelijkingen op, tot de derde graad. Geef aan welke variabelen er bekend zijn en iSolver vult de vergelijking aan met het ontbrekende getal
 • Cobra Command (was €3,99): Een game die gratis wordt weggegeven tijdens de actie FreeAppADay.com. Kruip in de cockpit van een futuristische aanvalshelicopter en probeer de 10 gevaarlijke missies uit te voeren.

Een filmpje van Cobra Command is hieronder te zien:

Op veler verzoek: Sword of Fargoal is ook gratis. Voor alle aanbiedingen geldt dat ze tijdelijk zijn, dus kijk even goed voordat je op knoppen klikt.
 • Stitches (was €2,39): Een iPhone-applicatie voor iPhone-bezitters die van handwerken houden. Deze app geeft een overzicht van alle denkbare haaksteken, voorzien van foto.
 • Corbeau (was €0,79): Maakt een tekst van uitgeknipte letters, zoals je wel eens in misdaadfilms ziet.
 • Project 72 (was €0,79): Een grappig spelletje met een raket, waarbij je zover mogelijk moet vliegen zonder tegen obstakels te botsen. Onderweg pak je de power-ups mee.
 • RunPee Mobile (was €1,59): Deze applicatie geeft aan wat het beste moment is om tijdens het kijken van een film snel naar het toilet te gaan. Eerder besproken op iPhoneclub.
 • Bank Run (was €0,79): Deze gefilmde iPhone-game hebben we al eens op iPhoneclub besproken. Je bent een bankmedewerker die opeens in een rare wereld is terechtgekomen, waarbij je werkgever het op je heeft gemunt.
 • ReverseCamera (was €0,79): ReverseCamera is gedurende zeven dagen te downloaden. Met deze applicatie kun je een filmpje schieten, die je vervolgens achterstevoren afspeelt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 april 2010, 18:14
Categorie Uncategorized
Onderwerpen app store, gratis

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.