La Maison: onroerend goed in Frankrijk kopen met je iPhone

La Maison is een iPhone-applicatie voor Nederlanders die een tweede huis in Frankrijk willen kopen. De applicatie bevat termen die je bij het kopen van een huis nodig hebt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

la maisonEr zijn heel wat Nederlanders die een tweede huis in Frankrijk hebben, of er graag eentje zouden willen kopen. Wil je echter met de makelaar kunnen communiceren, dan loop je tegen een hoop vaktermen aan. La Maison is een (wat prijzige) applicatie waarmee je je in het mijnenveld van de Franse huizenhandel kunt begeven. De applicatie bevat alle vaktermen, in totaal 1.500 termen rond aankoop en bouw van onroerend goed in Frankrijk.

De applicatie geeft 1.500 vertalingen van Frans naar Nederlands en 1.500 vertalingen in de omgekeerde richting. Er zit ook informatie in over Franse gewoonten, vergunningen, rechten en plichten van de verkoper en koper en een lijst met afkortingen die vaak in huizenadvertenties worden gebruikt. Ook is er een lijst met aanvullende literatuur en je kunt termen die je belangrijk vindt zelf toevoegen. Contracten en facturen lezen of aan je huis klussen kan nu zonder een flater te slaan bij je Franse buurman.

Downloaden: La Maison (€4,99)

la maison iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 april 2010, 18:26
Categorie Naslagwerken
Onderwerpen auto, frankrijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.