Google+ voor iPhone krijgt zoekfunctie en grotere foto’s

Google+ voor iPhone heeft een update gekregen. De app kan nu foto's in volledige resolutie uploaden, heeft een zoekfunctie gekregen en een +1 functie voor foto's. Ook is er een nieuw Google+ icoon.

google plus icoonGoogle heeft een update uitgebracht voor de Google+ app voor iPhone. Nieuw toegevoegd is een zoekfunctie en de mogelijkheid om om foto’s in volledige resolutie te uploaden, direct vanaf je iPhone. Het werkt op iOS 4.0 en hoger. Bij het zoeken kun je onderscheid maken tussen mensen en berichten. Een derde vernieuwing is dat je nu +1 kunt geven aan foto’s. Een grote knop +1 in de rechterbovenhoek bij het bekijken van een foto geeft je de mogelijkheid om je waardering te uiten.

De app is sneller en stabieler geworden. Ook heeft Google het icoontje wat getweakt. Al met al geen grote verbeteringen maar dat bleek ook eigenlijk al wel uit het versienummer (1.0.7.2940). We zijn benieuwd hoe het zit met de populariteit van Google+ onder iPhone-bezitters. Gebruiken jullie Google+ nog op de desktop of in de app? Via onderstaande poll hopen we erachter te komen.

Downloaden: Google+ (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 december 2011, 9:18
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp google

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.