Atomic Web Browser krijgt scrollknoppen en nieuwe touchbewegingen

De iPhone-webbrowser Atomic Web Browser heeft een update gekregen die het makkelijker maakt om door pagina's te scrollen. Ook zijn er een aantal nieuwe touchbewegingen mogelijk.

Atomic Web BrowserDe bekende iPhone-webbrowser Atomic Web Browser heeft een grote update gekregen. Deze voegt onder andere toe: een snellere scrollmethode, nieuwe touchbewegingen en de mogelijkheid om webpagina’s op een bepaalde manier offline op te slaan. Naast de nieuwe functies zijn er ook een aantal bugfixes in de update te vinden.

Met Quick Scroll blader je snel naar een sectie van een webpagina door pijltjes aan de rechterkant van het scherm aan te raken. Je zet de functie aan of uit door met twee vingers op het midden van het scherm te drukken. Dit is direct ook één van de nieuwe touchbewegingen om de app mee te besturen. Je kunt ook door met twee vingers aan de boven- of onderkant van een pagina te drukken snel door een pagina scrollen.

Bij ‘Address Bar & Search Bar’ in het instellingenscherm bevindt zich nu een optie om gemaakte zoekacties vanuit de zoekbalk rechtsboven voortaan uit te voeren in een nieuw tabblad. Dit is vooral handig wanneer je jouw huidige tabblad nog niet wil verlaten. Het is vanuit het instellingenscherm nu ook mogelijk om aan te geven of een opgeslagen webpagina enkel HTML moet bevatten of werkelijk alles moet meenemen. De mogelijkheid om een aangepaste user agent string te gebruiken is ook toegevoegd.

Downloaden: Atomic Web Browser (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 december 2011, 21:01
Categorie Productiviteit
Onderwerp webbrowser

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.