Roomba Revenge: maker van Roomba-stofzuiger maakt iPhone-game

Roomba, fabrikant van robotstofzuigers, heeft een iPhone-game uitgebracht. In Roomba Revenge moet je zoveel mogelijk stoffige konijnen opzuigen en door een doolhof van meubels bewegen.

roomba-revenge-iphoneDe iRobot Roomba kent iedereen wel: dit is een robotstofzuiger die zelf z’n weg vindt in de kamer. De fabrikant van deze handige stofzuiger begeeft zich nu op nieuw terrein: ze hebben een spelletje gemaakt. Roomba Revenge heeft als doel om zoveel mogelijk stofnesten die eruit zien als konijnen, uit de weg te ruimen. Een koppeling met je eigen Roomba-stofzuiger is er niet.

Feitelijk is Roomba Revenge dus vooral een reclamespelletje, om duidelijk te maken hoe handig de Roomba is. Je moet er echter wel 79 cent voor betalen en krijgt in ruil daarvoor 20 levels, die gevuld zijn met boosaardige Dust Bunnies.

roomba-revengeMaar je ontmoet ook katten, die gek zijn op een gratis rondritje op de Roomba (YouTube staat vol met filmpjes van katten op Roomba’s). Er zitten deuren in de game, die je moet unlocken om stof te kunnen zuigen. En de meubelstukken vormen blokkades en doolhofachtige structuren. Bovendien ben je verwikkeld in een race tegen de klok. Er is integratie met Game Center en je kunt je scores ook delen via Facebook en Twitter.

Downloaden: Roomba Revenge (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 december 2011, 9:04
Categorie Games
Onderwerpen game, roomba, stofzuiger

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.