Google+ voor iPhone krijgt nieuw uiterlijk met grotere foto’s

Google+ voor iPhone heeft een update gekregen. De app ziet er aantrekkelijker uit en is gebruiksvriendelijker geworden, met grotere foto's, een prominente +1 en animaties bij het bladeren door berichten.

google plus iphoneOok zo’n moeite om de gedeelde foto’s in Google+ te zien? Google heeft er iets aan gedaan in de nieuwste update van de Google+ app voor iPhone. Bij het bekijken van de Google+ berichtenstroom valt op dat de foto’s veel groter worden weergegeven, ook de profielfoto’s van gebruikers. Bij het bladeren door berichten krijg je fraaiere animaties te zien, waarbij berichten gedimd worden als ze onderaan het scherm uit beeld verdwijnen.
Bovenaan de berichtenstroom is een prominentere +1 te zien. Maar er zijn nog meer (visuele) verbeteringen gedaan, waardoor de app er mooier en gebruiksvriendelijker uitziet. iPhone-gebruikers kunnen hun foto’s synchroniseren met een Google+ album, kijken wat mensen in de buurt te zeggen hebben met de Nearby-functie of een mobiele Hangout starten.


google plusBij het bekijken van foto’s wordt de tekst over de foto getoond, zoals hierboven te zien is. Daarbij wordt een nieuw lettertype gebruikt (Sans Serif), dat er moderner uitziet dan z’n voorganger. Er zijn ook gedeelde fotogalerijen, waar je schermvullend doorheen kunt bladeren. Mocht de foto daardoor vervormen, dan kun je erop tappen om de normale beeldverhouding te zien.

Google+ voor iPhone is een los verkrijgbare app, die met deze update een veel fraaier uiterlijk heeft gekregen, waardoor het er niet langer uitziet als een app rondom een mobiele website. Google heeft de app nog niet universeel gemaakt, waardoor je op de iPad bent aangewezen op een kleine of ‘opgeblazen’ weergave.

Downloaden: Google+ voor iPhone (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.