iculture-biz
iCulture Biz

Google Mijn Bedrijf-app laat je zakelijke info op Google bewerken

Google Mijn Bedrijf is een nieuwe app waarmee bedrijven hun zakelijke informatie op Google+, in de Google-zoekresultaten en op Google Maps kunnen beheren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

google-mijn-bedrijf-icoonGoogle heeft een iOS-app voor Google Mijn Bedrijf uitgebracht, waarmee je allerlei gegevens over je bedrijf online kunt beheren. Je kon dat natuurlijk al via de normale website doen, maar met deze app kan dat voortaan ook onderweg en op vakantie. Google Mijn Bedrijf is bedoeld voor bedrijven die in contact willen blijven met hun klanten. Je kent het misschien wel van de infoblokjes die verschijnen als je een bedrijfsnaam intikt. Consumenten kunnen recensies plaatsen, een routebeschrijving of de openingstijden opvragen.

Via de app kan je als eigenaar van het bedrijf regelen welke informatie over jouw bedrijf in beeld verschijnt, als consumenten zoeken op Google, in Google Maps of op Google+. Je kunt vanuit de app de informatie aanvullen en vernieuwen en je kunt ook nieuwtjes en foto’s posten op je Google+ pagina.

google-my-business-1 google-my-business-2

De app is te gebruiken op de iPhone en iPad en is bedoeld voor kleine en middelgrote bedrijven. Wil je weten bij welke zoektermen jouw bedrijf gevonden wordt en hoe vaak mensen op het linkje klikken of je profiel bekijken, dan kun je dat in de stats opzoeken.

Pluspunten

  • Nu ook mobiel informatie beheren
  • Statistieken bekijken

Minpunten

  • Niet voor alle bedrijven

In de serie iCulture Biz lees je nog meer artikelen die voor zakelijke gebruikers interesaant zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juli 2014, 13:18
Categorie Zakelijk
Onderwerpen google, iculture biz

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.