The Ministry of Silly Walks: Monty Python brengt geinig wandelspel uit

Monty Python: The Ministry of Silly Walks is een oneindig wandelspel gebaseerd op de gelijknamige Monty Python-sketch.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Ministry of Silly Walks Monty Python iOSJe weet dat een gamegenre populair is, als er zelfs spellen van Monty Python voor verschijnen. Het nieuwe iOS-spel The Ministry of Silly Walks pakt één van de bekendste Monty Python-sketches, en maakt er een oneindig ren wandelspel van. Je speelt als niemand minder dan John Cleese, terwijl je over objecten in Londen springt en ondertussen munten verzamelt.

In The Ministry of Silly Walks loop je continu naar rechts. Door ojecten op je pad te ontwijken kom je steeds verder en haal je een hogere score. De munten die je ondertussen spaart, zijn te besteden aan handige power-ups en nieuwe outfits voor de digitale Cleese.

We zeggen het meteen maar even: Monty Python’s The Ministry of Silly walks doet niet heel veel nieuws. Kijk je er puur speltechnisch naar, dan zie je in deze nieuwe game bijna alles wat je in andere renspelletjes hebt gezien. Maar staat onderstaande video nog op je netvlies gebrand? Dan staat niks de warme gevoelens die het spel opwekt in de weg.

The Ministry of Silly Walks voor iOS is in nauwe samenwerking met het Monty Python-team gemaakt. Dat zie je terug in het bekend ogende hoofdpersonage, maar ook in het stemwerk. De game is namelijk ook volledig ingesproken door John Cleese.

Pluspunten

  • Hee, het is Monty Python!
  • Met de stem van Cleese!

Minpunten

  • Het spel zelf is niet erg lang leuk

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juli 2014, 13:15
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.