Full Deck Hold’Em: pokeren met de iPad 2-camera

De iPad-pokergame Full Deck Hold'Em laat iPad 2-gebruikers met de camera aan spelen. Daardoor zie je altijd de reactie van de ander op het spel.

Full Deck Hold'EmPokeren is niks nieuws op de iPad. Logisch, want het kaartspel is zo befaamd dat er zelfs toernooien van op televisie worden uitgezonden. Wat veel pokerspelers je echter zullen vertellen is dat je niet de kaarten probeert te lezen, maar juist de gezichten van je tegenspelers. Iets dat tot vandaag vrij lastig ging in iPad-versies van het spel. Full Deck Hold’Em bevat de traditionele poker-variant Texas Hold ‘Em, maar laat spelers met de camera van de iPad 2 spelen. Hierdoor zie je altijd de reactie van je tegenspeler. Spelers kunnen met hooguit vier man om de tafel via Game Center. Heb je geen iPad 2, dan werkt de app nog steeds – al moet je dan geen video verwachten. Het spel ondersteunt ook Facebook-integratie, wat betekent dat er bij cameraloze vrienden een profielfoto verschijnt. Via Game Center zie je ook hoe goed je vrienden het doen op een leaderboard.

Speel je liever niet met anderen, dan zijn er 16 AI’s die je in een offline potje kunt laten meedoen. De ontwikkelaar beweert dat al deze AI’s andere persoonlijkheden hebben, waardoor ze allemaal anders spelen. Zo zal de ene AI sneller proberen te bluffen dan de ander en leggen agressieve computerspelers sneller hun geld en kaarten op tafel.

Een keer per dag kun je een fruitautomaat laten draaien. Heb je geluk, dan win je de inhoud en heb je extra geld om in het spel in te zetten.

Downloaden: Full Deck Hold’Em (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 augustus 2011, 10:22
Categorie Games
Onderwerpen amazon, boeken, camera, facebook, game, kindle, muziek, poker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.