Friendly Facebook-applicatie voor de iPad nu ook gratis verkrijgbaar

Friendly is een niet-officiële app voor Facebook op de iPad, waarvan nu ook een gratis versie beschikbaar is. Friendly biedt bovenop de touchscreen-versie van Facebook allerlei extra functies.

friendly ipad facebookFacebook heeft nog geen officiële iPad-applicatie. Maar gelukkig is er Friendly, een niet-officiële applicatie die z’n werk ook prima doet. Friendly wordt gemaakt door Oecoway en heeft al meer dan een half miljoen actieve gebruikers van de betaalde app (€0,79). Nu is er ook een gratis versie van de app, voorzien van advertenties. Oecoway wil op deze manier de gebruikersgroep uitbreiden en zorgen dat Friendly op zoveel mogelijk iPads komt te staan. De betaalde versie van Friendly zal nog steeds verkrijgbaar zijn, zonder advertenties. Friendly is een app waarbij je de touchscreen-vriendelijke versie van Facebook krijgt te zien, voorzien van een eigen schil.

De app zorgt ervoor dat je nog wat extra mogelijkheden krijgt, zoals meerdere Facebook-accounts binnen de app en het wisselen van fonts en kleuren. Volgens de ontwikkelaars van Friendly is Facebook behulpzaam wat deze app betreft en het lijkt er niet op dat ze Friendly gedwongen hebben om de app gratis te maken.

Downloaden:

facebook friendly

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 december 2010, 23:31
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen facebook, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.