Facebook voor iOS toont blauw vinkje bij geverifieerde accounts

Facebook heeft een update van de iOS-app uitgebracht, waardoor je voortaan geverifieerde Facebook-accounts van artiesten kunt zien.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

facebook-verifiedBen je iemand die op sociale netwerken graag bekende mensen volgt, dan heb je iets aan de vernieuwde Facebook-app. Die laat voortaan met een blauw vinkje zien dat er sprake is van een geverifieerd account voor publieke figuren of merken. Facebook geeft daarmee officieel aan dat het geen nepaccount is. Het is vergelijkbaar met Twitter, waar accounts van bekende artiesten en merken ook voorzien zijn van een blauw vinkje ter verificatie.

Ben je op zoek naar de acteur Kevin Hart (zie hierboven), dan zie je in één oogopslag welke Kevin Hart de enige echte is. De geverifieerde accounts gelden voor celebrities, bekende mensen en merken die daarom hebben gevraagd. Facebook repareert in deze update ook een bug waar door de News Feed van Facebook traag kon worden. Het bewerken van plaatsen is tenslotte ook verbeterd. Je past nu in één moeite de categorie, het telefoonnummer en andere informatie aan, maar… het werkt alleen op je iPad.

De update stelt eigenlijk niet zoveel voor. Maar het scheelt een hoop ergernissen als vrienden en familie voor de zoveelste keer een nepaccount hebben geliked. Aan het vinkje zien ze voortaan sneller welke echt is.

Downloaden: Facebook (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 juli 2013, 10:08
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp facebook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.