Zombiegame The Walking Dead: 400 Days nu beschikbaar voor iOS

The Walking Dead: 400 Days is vandaag verschenen voor iOS. De speciale tussenaflevering slaat een brug tussen twee seizoenen in de gameserie.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

The Walking Dead 400 DaysThe Walking Dead: 400 Days is vanaf vandaag op de iPhone, iPad en iPod touch te spelen. Het nieuwe hoofdstuk is te downloaden in de al eerder verkrijgbare game. Hij vertelt het verhaal van een totaal andere groep mensen dan uit de originele game tijdens de zombie-apocalyps. Het verhaal van het nieuwe hoofdstuk beslaat in totaal 400 dagen en is na hooguit een uur of twee uitgespeeld. Je moet in de game net als in voorgaande afleveringen vooral gesprekken voeren met andere personages en een paar verdraaid moeilijke keuzes maken. Het hoofdstuk is een in-app aankoop.

We hebben The Walking Dead bij iCulture hoog zitten. De originele game, die verspreid over vijf afleveringen verscheen, stond op de eerste plaats in onze lijst van favoriete spellen in 2012. De spellenreeks richt zich op een met zombies gevulde wereld, maar het verhaal gaat vooral over de personages in deze wereld en hoe zij over een langere periode overleven. Vorig jaar was het eerste spelseizoen na de vijfde aflevering afgerond. Een tweede seizoen staat later dit jaar gepland en 400 Days dient als een brug tussen de twee.

The Walking Dead: 400 Days haakt in op je spelvoortgang uit de eerdere afleveringen. Vermoedelijk kun je ook de keuzes die je in het verhaal maakt meenemen naar het tweede seizoen. Het is daarom verstandig om je savegame zo goed mogelijk te bewaren. Het nieuwe hoofdstuk is een in-app aankoop van €4,49, dezelfde prijs als de vorige hoofdstukken in het verhaal.

Downloaden: The Walking Dead (gratis, in-app aankopen, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 juli 2013, 10:50
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.