Facebook Paginabeheer: pagina’s maken vanuit de app

De iOS-app Facebook Paginabeheer heeft een update gekregen, waardoor het voortaan mogelijk is om een eigen pagina te maken.

Facebook PaginabeheerFacebook’s speciale iOS-app voor paginabeheer is voorzien van een update, die er met flink wat extra functies voor zorgt dat de app breder ingezet kan worden. Beheerders van een pagina kunnen voortaan meerdere foto’s uploaden in één bericht, andere beheerders toevoegen en een verbeterde statistiekenpagina bekijken. Het is voor paginabeheerders ook mogelijk om een evenement georganiseerd door de betreffende pagina op te zetten, al lijkt deze functie op het moment nog uitgeschakeld in de iPad-versie van de app.

Misschien wel de meest essentiële nieuwe mogelijkheid in Facebook Paginabeheer is de optie om een nieuwe pagina vanuit de app te maken. Daarmee kan de app immers volledig zelfstandig worden gebruikt. Hiervoor was je genoodzaakt om de Facebook-website te bezoeken om een pagina op te zetten, waarna je pas in Facebook Paginabeheer op je iDevice kon inloggen om hem vanaf daar te beheren. Op deze nieuwe pagina kun je ook een omslagfoto kiezen, iets dat hiervoor nog niet kon.

Facebook Paginabeheer is één van de gespecialiseerde Facebook-apps in de App Store. Naast de officiële Facebook-app heeft het sociale netwerk ook Facebook Messenger voor berichten en Facebook Camera voor foto’s. Er wordt zelfs gewerkt aan een losse app speciaal voor bekende artiesten.

Downloaden: Facebook Paginabeheer (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 augustus 2013, 12:04
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp facebook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.