Draw Something 2 nu ook geoptimaliseerd voor iPad

Draw Something 2 is nu geoptimaliseerd voor iPad. De tekengame van Zynga laat je om beurten een tekening maken, die de andere speler vervolgens moet raden.

draw-something-2-ipadHet had dé succesgame van het jaar 2012 moeten worden. Maar terwijl games als Temple Run in 2012 records braken, ging het met Draw Something alleen maar bergafwaarts sinds de game door Zynga werd overgenomen. Het betekende overigens niet het einde van Draw Something, want Zynga ging er gewoon mee door: in april verscheen Draw Something 2, de opvolger van de game. Die was aanvankelijk alleen geoptimaliseerd voor de iPhone en iPod touch, maar is nu ook op de iPad speelbaar dankzij de vannacht verschenen update van Draw Something 2. De game kost €0,89 maar er zijn genoeg mogelijkheden om flink te gaan shoppen, met in-app aankopen die oplopen tot €44,99 voor een Galaxy Star Pack of een Chest of Coins.


De geldlust van de ontwikkelaars zal niet de belangrijkste reden zijn waarom spelers zijn afgehaakt. Games als
Clash of Clans en Candy Crush brengen de ontwikkelaars elke maand een fortuin op, ook in Nederland. De update van Draw Something 2 biedt verder eigenlijk niets nieuws: ‘Now on iPad’ is het enige wat de makers erover willen zeggen. In versie 2 van de game krijg je nieuwe tekentools, een sociale feed met tekeningen ven vrienden en een gallery met je favoriete tekeneningen.

De gratis versie Draw Something 2 Free is overigens nog niet aangepast voor de iPad. Het verschil tussen beide games is dat je in de betaalde versie een extra glitterpen krijgt, sterren- en muntjesbonussen, duizenden nieuwe woorden en geen advertenties tussen tekenrondes.

Downloaden: Draw Something 2 (€0,89, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.