Facebook Paginabeheer: berichten inplannen en promoten

Facebook Paginabeheer is vernieuwd voor de iPhone, iPod touch en iPad. Vanaf nu is het mogelijk om een of meerdere berichten van tevoren in te plannen, zodat je ze op een later gewenst tijdstip kan publiceren.

Facebook Paginabeheer iPhone iPod touch iPadFacebook heeft haar applicatie voor beheerders van Facebook Pages geüpdatet met uiterst nuttige functies om mobiel bij de hand te hebben. Facebook Paginabeheer maakt het mogelijk om een bericht voor later in te plannen, zodat je het niet meer ter plekke hoeft te schrijven. Zo kan je vanuit de applicatie als je dat wilt, al voor een ruime periode berichten uitzetten voor je Facebook pagina. Daarnaast is het mogelijk om recente berichten te promoten.

Facebook Paginabeheer promotieknopDe laatste functie komt echter pas vrij als je Paginabeheer op de website zelf hebt gebruikt en ook al eerder een advertentie hebt gemaakt of een bericht hebt gepromoot. Door een bericht te promoten, komt het bij de likers van een pagina hoog in de nieuwsfeed te staan. Zo kan een bericht een grotere doelgroep bereiken.

Naast prestatieverbeteringen en bugfixes, is er nog een aardige verandering in de app aangebracht voor de iPad. Daarop kan je voortaan een nieuwsfeed met verslagen in twee kolommen naast elkaar verwachten, zoals Facebook ook al een tijdje de pagina’s weergeeft op de website zelf. Het iPhone-scherm is daar simpelweg te compact voor.

Downloaden: Facebook Paginabeheer (gratis, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 september 2012, 13:56
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp facebook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.