Vechtspel Street Fighter X Tekken in App Store verschenen

Capcom heeft het vechtspel Street Fighter X Tekken uitgebracht voor de iPhone, iPad en iPod touch.

Capcom heeft het vechtspel Street Fighter X Tekken uitgebracht in de App Store. In dit spel vecht je met personages uit de geroemde Street Fighter- en Tekken-spelreeksen, die in teams van twee elkaar moeten uitschakelen. Het spel verscheen eerder nog voor traditionele spelcomputers. De iOS-versie bevat nog wel een vervelende bug voor iOS 6-gebruikers: het spel ziet er voor hun een stuk donkerder dan bedoeld uit. Capcom zegt dat er wordt gewerkt aan een oplossing.

Steet Fighter X Tekken heeft net als eerdere vechtspellen van Capcom op de iPhone virtuele knoppen. Een virtuele pook aan de linkerzijde laat je het personage bewegen, terwijl je met vier knoppen aan de rechterkant aanvallen uitvoert. Je kunt tegen computergestuurde tegenstanders vechten, maar ook tegen andere spelers via een Wi-Fi-verbinding.

Capcom belooft dat Street Fighter X Tekken is toegespitst op de iPhone als gameplatform. Dit zie je onder andere terug in het nieuwe Gem Roulette-systeem: door tijdens een gevecht de pook naar voren te bewegen en op de X-knop te drukken, begint er een roulettewiel te draaien. Deze bepaalt wat voor power-up je je krijgt.

Downloaden: Street Fighter X Tekken (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 september 2012, 12:53
Categorie Games
Onderwerp capcom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.