‘Facebook Messenger voor de iPhone krijgt videobelfunctie’

Facebook Messenger krijgt in een toekomstige update een nieuwe videobelfunctie. Dit beweren bronnen tegenover de Italiaanse site iPhoneitalia.

Videobellen Facebook MessengerDe Italiaanse site iPhoneitalia beweert dat een toekomstige update van Facebook Messenger videobellen via Skype zal toevoegen. Dit zouden bronnen bekend met de ontwikkelingen bij Facebook hebben verteld. De app is op het moment te gebruiken om berichten uit te wisselen met andere Facebook-gebruikers, zoals ook met bijvoorbeeld WhatsApp en iMessage mogelijk is.

De bronnen bij iPhoneitalia toonden ook een tweetal screenshots van de Facebook Messenger-update. Heel erg aangekleed ziet de app er nog niet uit: er zijn enkel een aantal knoppen om gesprekken aan te nemen, af te wijzen en te beëindigen, met een grote rechthoek waar video in getoond wordt. Zijn de beelden echt, dan vermoeden wij dat het design van de app nog bijgeschaafd moet worden.

Erg onwaarschijnlijk zou de videotoevoeging binnen de app niet zijn. Op het moment werkt Facebook nauw samen met Skype, waardoor het al mogelijk is om met bezoekers van Facebook via een computer te videobellen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 december 2011, 14:00
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen facebook, skype, videochat

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.