‘Facebook werkt aan Facebook Messenger-app voor de iPad 2’

Facebook werkt op het moment aan een nieuwe versie van Facebook Messenger, die op de iPad 2 te gebruiken zal zijn. De app zal het ook mogelijk maken om te videobellen met andere Facebook-gebruikers.

Facebook MessengerFacebook is op het moment druk bezig met een speciale versie van Facebook Messenger voor de iPad 2. Deze zou gebruik maken van de videobelfunctie via Skype, die ook in de iPhone-versie van de app zal worden geïmplementeerd. Dit beweren bronnen bekend met de ontwikkelingen binnen Facebook aan de Italiaanse website iPhoneitalia. Facebook Messenger is een app voor de iPhone om berichten mee uit te wisselen met andere Facebook-gebruikers, op dezelfde manier als bij WhatsApp en iMessage.

iPhoneitalia publiceerde een tweetal screenshots van de iPhone-app-update, die op het moment er nog vrij kaal uitziet. Erg onwaarschijnlijk is de mogelijkheid tot videobellen niet: Skype en Facebook werken al meerdere maanden met elkaar samen, waardoor het onder andere mogelijk is om via de website een videogesprek op een computer te houden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 december 2011, 14:01
Categorie Sociaal netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.