Facebook Messenger aangepast voor iOS 5

Facebook Messenger is aangepast voor iOS 5. De app waarmee je via Facebook kunt chatten toont nu ook wie online en beschikbaar is om te chatten. De snelheid van de app is bovendien ook verbeterd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Facebook MessengerToen Facebook Messenger werd uitgebracht, was ‘ie aanvankelijk alleen beschikbaar in de Amerikaanse App Store. Inmiddels is er een update van Facebook Messenger verschenen én is de app ook gewoon met je Nederlandse iTunes-account te downloaden. Het lijstje met vernieuwingen is kort en overzichtelijk. Naast ondersteuning voor iOS 5 kun je nu ook zien wie online is, wie mobiel te bereiken is en of de persoon aan de andere kant aan het typen is.

Facebook heeft er ook voor gezorgd dat je voortaan sneller een nieuw bericht kunt typen naar mensen waar je het meeste contact mee hebt. De performance van de app is verbeterd en er is ondersteuning voor 12 nieuwe talen toegevoegd. Het is niet helemaal duidelijk of dat ook de reden waarom Nederland nu aan de beurt is, want de interface van Facebook Messenger is nog steeds in het Engels. Wel worden Japans, Koreaans, Turks en enkele andere talen nu ondersteund. De app Facebook Messenger geeft een simpele toegang tot de berichten binnen Facebook. Je kunt de alerts een uur lang of gedurende de nacht uitzetten. Ook zijn de locatiediensten aan en uit te zetten.

Downloaden: Facebook Messenger (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 oktober 2011, 13:49
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen facebook, ios 5

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.